SKRÄDDARMÅLNING

Målas efter dina önskemål. Unikt och personligt.

Tänk dig en tavla som är som gjord för att passa in perfekt i ditt hem! En tavla som innehåller alla de färgkulörer du tycker om och som har en lämplig storlek för platsen den ska hänga på!


Att specialbeställa tavla av mig som konstnär innebär att jag skräddarmålar efter dina önskemål. Du bestämmer vilka färger jag ska lägga på paletten och om tavlan ska vara liten eller stor. En specialbeställd tavla är verkligen en personlig och unik heminredningsdetalj. Till skillnad från affischer och posters så går det att känna strukturen och se penseldragen på duken.

Hur ser din drömtavla ut?

Boka ett kostnadsfritt möte med mig eller ring mig så går vi igenom era tankar och ideér om en eventuell tavla. Jag gör även hembesök i den mån det är möjligt med utgångspunkt i Ljungby i Småland. 

Allt eftersom tavlan växer fram får du som kund vara delaktig i processen. Antingen så har vi kontakt via sms eller mail där jag var gång jag besöker ateljén skickar en bild eller två på tavlan i sin helhet och detaljbild för att du ska få en uppfatting om vart det "bärkar hän" som vi säger på småländska. Känn dig fri att påpeka om det är något du inte tycker om eller som du vill förändra. Någon färg du vill att jag tonar ner mer på eller kanske lägger till. Kort och gott, var inte rädd för att ge mig utmaningen att måla efter dina önskemål. Jag ser fram emot att börja skapa redan nu!

loading...

tips vid specialbeställning.


FÖRBEREDELSER

Ta gärna kort på din hemmiljö och väggen som tavlan är tänkt att hänga på. Att fotografera grejor som du har hemma och som du tycker om är också bra. Ta närbilder på exempelvis kuddar, gardiner och andra textilier, alla kulörer som går att återskapa på målarduken gör att helhetntrycket av rummet blir behagligt och ser genomtänkt ut. Berätta även för mig om det är någon speciell känsla du vill att tavlan ska förmedla. TAVLAN SKAPAS

Runt sex veckor brukar jag behöva från beställningsdatum tills det att leverans av tavlan sker. Ibland går det fortare än så men det finns några faktorer som kan påverka hur lång tid det tar. Till exempel om duken finns i lager hos leverantören, om leverans går smidigt med fraktbolaget och hur mycket beställningar som jag måste färdigställa innan jag påbörjar nya projekt.
TAVLAN BLIR FÄRDIG

När tavlan väl är klar går det fint att själv hämta ut den hemma hos mig i min ateljé i Ljungby eller så skickar jag med lämpligt fraktbolag hem till dig mot portokostnad. Tavlan levereras färdiguppspänd med hänganordning på baksidan - redo för din vägg! Tavlan är fixerad vilket innebär att färgen kommer stå sig mot solen och inte förändras eller blekas. Inget köpkrav om tavlan inte skulle bli som ni tänkt er. TIPS FRÅN KONSTNÄREN!

Vid upphängning, om möjlighet finns, lämna minst 30 cm fritt spelrum runtomkring, tavlorna är stora och kräver sin plats. Är tanken att tavlan ska hänga över en soffa, tänk på att ge dem som sitter i soffan plats för "huvudet" så tavlan inte hänger allt för långt ner. Placera sedan tavlan centrerad mellan tak och soffand övre kant så hänger den perfekt i mina ögon sett.
PRESENTKORT

Mina tavlor är utmärkta presenter att ge bort tll den som fyller år, till den som flyttat till egen eller ny bostad, till dem som gifter sig. Ja, listan kan göras lång. Då det kan vara svårt och lite riskabelt att beställa en tavla efter önskemål till någon annan så rekomenderar jag att man köper ett presentkort på valfritt belopp. Den som får ta emot det kan sedan lägga till en summa om tavla i en annan prisklass önskas. Ett presentkort på en specialbeställning av tavla kan bara bli rätt.  


 

Jag ser fram emot att överträffa dina förväntningar genom att måla ett konstverk som knyter samman helhetsintrycket av kulörer och materialval i ditt hem!VILKET MÅTT PASSAR?

Om tavlan ska vara i liggande eller stående format bestämmer du som kund. Mät gärna på väggen där tavlan är tänkt att hänga så du lättare kan föreställa dig hur måttet blir på plats. Vill du ha hjälp med att bedöma vilket mått som passar bäst så hjälper jag gärna till. Skicka mig då ett foto på rummet och väggen det gäller så återkommer jag med tips och tankar.

Alla exempel på tavlor nedan gäller canvasdukar som är uppspända på kilramar. Kilramarna har ett djup på fyra cm. Skulle inget av måtten fungera så går det att lösa, dock blir ramen endast en cm djup isådana fall och väntetiden på färdigt tavla något längre. Betalning sker först vid leverans av tavla.

4900:-


60 X 80 CM
65 X 81 CM
 

5900:-


80 X 80 CM
81 X 100

6900:-


100 X 100 CM
89 X 116 CM
80 X 120 CM

7900:-

100 X 120 CM

Välkommen att bolla dina
tankar och ideér med mig!  


KONSTNÄR
Emelie Keynemo

Svara på nedan frågor om din drömtavla så återkommer jag till dig så fort som möjligt. 

Ha en bra dag!

32