Konst för dig och ditt hem.

Originalkonst - se penseldragen och känn strukturen!
Varje tavla är unik och finns endast i ett exemplar.

BORDEAUX.

7 900 kr

SNÖ I MAJ.

5 900 kr

Hej!

Välkommen till min hemsida! Här delar jag med mig av mitt absolut största intresse här i livet - måleri. Jag älskar att måla, speciellt med stora breda penslar, akrylfärg, sprayfärg och flytande tusch. Mina tavlor är alla original - skapade på känsla med en stor gnutta passion och spontanitet. Inspiration finner jag i mina tidigare konstverk och rådande trender inom inredning och design. Vill du veta mer?

Emelie Keynemo

instagram
emelie.keynemo

71

Hade kunnat krypa till kojs nu på momangen trots att klockan bara är strax efter 18. Idag har vi fyllt igen ett dike rent ut sagt med matjord i trädgården efter altanbygge - för hand. Lär ju kännas i både ben och armar imorgon. Ha en mysig lördagskväll allesammans! 🔆

GOLDEN BLACK.

MJUKGLASS.

COGNAC.

PURE LOVE.

LERLILA.

GOLDEN BLACK.

Pure Love.

Efter snart 10 år med måleriet som en del av min vardag har jag äntligen "hittat hem" i mitt konstnärliga uttryck. Den här tavlan, PURE LOVE målade jag under 2017. Tavlan var den som gav mig en "ahaa, här har vi det" -känsla. Sedan dess har jag skapat på i liknande form och det känns så rätt för mig! Grundprincipen i mitt uttryckssätt ligger i spontaniteten som faller över mig då jag greppar en pensel i hand. Det som blir, det blir och det som inte blir bra målar jag över. Det är sällan jag funderar på vad nästa steg ska bli, istället skapar jag nonstop tills tavlan i mina ögon anses vara klar. Akrylfärger, flytande tusch, metallic spray, vatten, breda penslar och snabba penseldrag - där har vi receptet!

loading...