LÅT OSS SAMARBETA

"Dina tavlor borde hänga på sjukhus, alla skulle vara mycket friskare då"

En kund sa till mig en gång "dina tavlor borde hänga på sjukhus, alla skulle vara mycket friskare då". Det fick mig att fundera, hur kan jag med min konst sprida glädje mer än för de privatpersoner som köper en tavla till sitt hem?

Idag har Keynemo Design en rad olika tjänster och erbjudanden för företag i diverse olika branscher. Då jag arbetat som konstnär ett tag har jag även fått erfara i vilka miljöer som mina tavlor kan göra underverk. En tavla på väggen kan förändra och lyfta en miljö till det bättre och dessutom göra den mer spännande och levande. Med rätt färgpalett kan en tavla sammanfoga alla kulörval som finns i en interiör.  En tavla kan även förmedla en passande känsla för en specifik miljö beroende på färgval och penseldragens utformning. Exempelvis en känsla av lugn och ro i ett väntrum, ge energi i ett konferensrum och bli något att prata om på ett café.  

INSTAGRAM

Hej bloggare, instagrammare och inredningsälskare! Delar du mitt stora intresse för inredning, konst och design? Vill du se min konst i ditt hem? Kontakta mig för ett eventuellt samarbete! Mitt skapande och instagramflöde finns på emelie.keynemo

loading...

MÄKLARE

Vill du som mäklare ge dina kunder ett bra erbjudande i samband med en bostadsaffär? Av erfarenhet vet jag att många som flyttar till ny bostad även vill förändra sitt hem och byta ut allt från möbler, inredningsprylar och tavlor på väggarna. Att beställa ett konstverk efter egna önskemål med kulörval som  matchar övrig inredning i hemmet är en unik och uppskattad tjänst som Keynemo Design erbjuder. Välkommen att kontakta mig för mer information om ett trevligt samarbete!

FÖRETAG

Känns personalutrymmen, kontor och offentliga miljöer som reception och väntrum opersonliga och tråkiga? Med konst på väggarna, specialanpassat för era lokaler kan både personal, kunder och besökare få en än mer positiv upplevelse av er arbetsplats. Låt mig hjälpa er att höja intrycket till ett mer trivsamt genom att skräddarmåla till era lokaler. Keynemo Design erbjuder  erbjudande där ni som företag kan hyra konst till ett förmånligt pris. Önskar sedan någon av era anställda köpa en av tavlorna går det givetvis bra. I de fall ersätter jag den sålda tavlan med en ny som matchar.

STYLIST

Affischer och posters i all ära, men riktig konst och unika tavlor där det både går att känna strukturen och se penseldragen är så mycket mer levande. Jag samarbetar med ett antal stylister som använder mina originalkonstverk, stora som små vid stylinguppdrag vid exempelvis bostadsförsäljningar. Unik konst väcker intresse. Konstnadsfritt utbyte, win win! Kontakta mig, så berättar jag mer! 
 

RESTAURANG & CAFÉ

Man brukar tala om att det är lätt som en plätt att förändra ett hem  genom att byta textilier såsom gardiner, kuddar och plädar. Vips, så har rummet fått en helt annan karaktär och ett nytt uttryck!

Likadant tänker jag med konst och mina tavlor. I offentliga miljöer såsom cafeér och restauranger så har vi inte alltid så mycket textilier. Ett enkelt sätt att förändra, förnya och fräscha upp är att hänga upp tavlor på väggarna, anpassade efter respektive lokal, ert utbud och besökare. Inom kort kommer det upp exempel på uppdrag jag gjort likt det här. Kontakta mig så berättar jag mer.

GALLERIST

Är du som gallerist intresserad av min konst? Varmt välkommen att kontakta mig för ett framtida samarbete! 

loading...

samarbeten jag är stolt över.

Fastighetsbyrån i Ljungby samarbetar med mig som konstnär genom att ge sina kunder en flyttningspresent vid köp av bostad. Kunderna får ett specialerbjudande likt det ovan vid köp av tavla hos Keynemo Design. 
 


Är så stolt och glad över mitt samarbete med Sofie Izard Höyer. Sofie jobbar med inredning, styling och fastighetsutveckling främst i Göteborg men även runt om i Sverige. Sofie använder sig av mina konstverk, stora som små vid olika projekt. 

Vilken fantastiskt känsla det är att ha en gallerist som arbetar för att sprida mina och andra konstnärers konstverk till konstföreningar och andra konstälskare där ute! Johanna Lundholm är en fantastisk gallerist med utgångspunkt i Uddevalla som jag är tacksam att få samarbeta med. 

Mäklarbyrån HusmanHagberg har just öppnat upp ett kontor i Småländska Ljungby där mäklare Sofie Gustafsson är franschisetagare. Sofie har en specialmålad tavla i sin lokal. 

När Lj Byggs kunder får tillgång till sina nya bostäder får de också en rad med trevliga erbjudanden som passar fint vid inflytt i ny bostad. Ett av erbjudanden kommer från Keynemo Design. 

Fullt ös i ateljén! Just nu! Här skapas illustrationer i form av "one line drawings" som kommer att hänga inramade på väggarna i TIPAS vackra lokal. Illustrationerna föreställer ansikten, alla med olika personligheter, någon med glasögon, någon med lockigt hår, någon med hatt - you name it! Min tanke med illustrationerna är att förstärka TIPAS tre värdeord: gemenskap, öppenhet och matglädje! Bilder kommer när restaurangen är invigd. Håll utkik på instagram!