Välkommen till min hemsida! Här delar jag med mig av mitt absolut största intresse här i livet - måleri. Jag älskar att måla, speciellt med stora breda penslar, akrylfärg, sprayfärg och flytande tusch. Mina tavlor är alla original - skapade på känsla med en stor gnutta passion och spontanitet. Inspiration finner jag i mina tidigare konstverk och rådande trender inom inredning och design. 

jag älskar att måla, jag älskar
verkligen det!

Emelie Keynemo

loading...

pure love.

Efter snart 10 år med måleriet som en del av min vardag har jag äntligen "hittat hem" i mitt konstnärliga uttryck. Den här tavlan, PURE LOVE målade jag under 2017. Tavlan var den som gav mig en "ahaa, här har vi det" -känsla. Sedan dess har jag skapat på i liknande form och det känns så rätt för mig. I detta uttryck kombinerar jag allt från rinnande mönster med mycket vatten, spraygärger, akrylmåleri med tjocka penslar och lager på lager-metoden. 

Som konstnär arbetar jag med att skapa balans och harmoni i rum och interiör. Jag målar tavlor speciellt anpassat för hem och offentlig miljö. Konst för så väl vardagsrum, sovrum, cafeér, personalrum, frisörsalonger och sommarstugor - ja listan kan göras lång och jag antar de flesta utmaningar!
 

Det är 10 år sedan jag började måla. Men det är först nu idag som jag med stolthet kan säga att jag funnit mitt alldeles unika uttryckssätt. Idag målar jag på känsla med stora breda penslar, mycket färg, snabba rörelser, en hel del vatten och på stora målardukar. Motiven är mer abstrakta idag än de var förr och jag försöker leverera en känsla genom mina val av färgkombinationer och penseldragens karaktär. Mina tavlor kan vara både energikickar och ge ett lugnande intryck.

Jag ÄLSKAR att måla, jag älskar verkligen det! Jag mår så fint när jag får spendera tid i min atelje och skapa fritt utan några ramar att hålla mig inom. När jag målar känner jag mig fri som en fågel, en lycklig fri fågel. 

Idag bor jag i Ljungby, en mindre stad i Småland. Här har jag min ateljé och utgångspunkt. Men låt inte det hindra dig om du tycker om min konstnärliga uttryck. Jag levererar tavla från norr till söder och via sociala medier går det fint att tillsammans prata igenom eventuella önskemål om en tavla. Kontakta mig gärna!   

Alla tavlor i nätbutiken är till försäljning, där lägger jag upp nytt så fort jag målar. Via instagram kan ni följa min kreativa resa och även se vad som är på gång upp i nätbutiken.

/Emelie Keynemo