SNÖ I MAJ

Pris:
5 900 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Det är kanske inte vad man önskar, snö i maj. Men den här tavlan ger sken av både en ljummen sommarkväll och små vackra snöflingor som yr. SNÖ I MAJ målade jag under oktober månad 2018. Det var en ateljédag då jag kände att jag kört fast och jag gick därför upp i köket för att hämta något typ av redskap att måla med istället för penslar. Jag fick syn på de gula diskhandskarna, perfekt! Tog på mig dem, hällde färgen rakt från burken i handen och målade med mina bara händer en bakgrund som blev toppen. Sen har jag i efterhand när bakgrunden torkat målat med pensel för att skapa ett djup i bilden.

Tavlan är 81x100 cm stor med ett djup på 4 cm. Den är färdiguppspänd och har en hänganordning baktill som gör den redo för din vägg så fort du får den levererad. Den här tavlan är relativt lättplacerad då storleken är något mindre än vad jag vanligtvis brukar måla.

Färgerna är varma och mustiga, metallic spray i kopparnyans tillför extra lyster. Jag har använt svart flytande kinesisk tusch eftersom jag älskar kontraster och knappt anser en tavla vara klar förän den fått en svart liten toutch av svart.

Vid intresse av tavlan, välkommen att kontakta mig.
Önskar dig en fin dag! Hälsningar konstnär Emelie Keynemo.